Residentie Terneuzen   Stuvesande 80   4532  MJ Terneuzen   T: +(31) 6 20 61 23 77 E: info@residentieterneuzen.nl

Faciliteiten

  • Een wasserette. Hier staan drie wasmachines en twee drogers opgesteld. Voor het gebruik ervan wordt wel een kleine vergoeding gevraagd. Het gebruik van de strijkmachine is gratis. De coins kunt u tijdens openingstijden in ’t Winkeltje gekocht worden.
  • Een winkeltje waar u op maandag-, dinsdag, donderdag- en vrijdagochtend tussen 10.30 en 11.30 uur uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Brood, gebak , vleeswaren, kaas, melk en andere versproducten kunt u bestellen zodat deze de volgende dag voor u klaar liggen.
  • Een 4-tal logeerkamers geschikt voor 2 personen waar zo gewenst uw gasten kunnen logeren. Voor het gebruik van een logeerkamer wordt een kleine vergoeding gevraagd. Te reserveren via de receptie of per email. Een logeerkamer huren kost per nacht per kamer € 35,00.
  • Bibliotheek. In onze kleine bibliotheek is een keur van boeken aanwezig. Liefhebbers van welk leesgenre komen hier ruim aan hun trekken.
  • Een knutselruimte met basisgereedschap waar de bewoners vrij gebruik van kunnen maken.
  • Op verzoek van de bewoners kan hulp geboden worden bij het uitvoeren van technische werkzaamheden of kleine reparaties.

Contact opnemen

Wilt u uitgebreid kennis maken met het complex en de appartementen, neem dan gerust contact op. U kunt  telefonisch een afspraak maken. Indien mogelijk, als er een appartement vrij is leiden wij u graag rond, informeren u verder en geven graag antwoord op uw vragen. Vul dan onderstaand formulier in. Ook sturen wij graag een brochure van Residentie Terneuzen naar u op.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Wonen in een rustige en veilige omgeving