Residentie Terneuzen   Stuvesande 80   4532  MJ Terneuzen   T: +(31) 6 20 61 23 77 E: info@residentieterneuzen.nl

Faciliteiten

  • Een wasserette. Hier staan drie wasmachines en twee drogers opgesteld. Voor het gebruik ervan wordt wel een kleine vergoeding gevraagd. Het gebruik van de strijkmachine is gratis. De coins kunt u tijdens openingstijden in ’t Winkeltje gekocht worden.
  • Een winkeltje waar u op maandag-, dinsdag, donderdag- en vrijdagochtend tussen 10.30 en 11.30 uur uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Brood, gebak , vleeswaren, kaas, melk en andere versproducten kunt u bestellen zodat deze de volgende dag voor u klaar liggen.
  • Een 4-tal logeerkamers geschikt voor 2 personen waar zo gewenst uw gasten kunnen logeren. Voor het gebruik van een logeerkamer wordt een kleine vergoeding gevraagd. Te reserveren via de receptie of per email.
  • Bibliotheek. In onze kleine bibliotheek is een keur van boeken aanwezig. Liefhebbers van welk leesgenre komen hier ruim aan hun trekken.
  • Een knutselruimte met basisgereedschap waar de bewoners vrij gebruik van kunnen maken.
  • Op verzoek van de bewoners kan hulp geboden worden bij het uitvoeren van technische werkzaamheden of kleine reparaties.

Contact opnemen

Wilt u uitgebreid kennis maken met het complex en de appartementen, kom dan gerust eens langs. U kunt  telefonisch een afspraak maken. Dan laten wij het u graag zien. Wij leiden u graag rond, informeren u verder en geven graag antwoord op uw vragen. Vul dan onderstaand formulier in. Ook sturen wij graag een brochure van Residentie Terneuzen naar u op.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Wonen in een rustige en veilige omgeving