Residentie Terneuzen   Stuvesande 80   4532  MJ Terneuzen   T: +(31) 6 20 61 23 77 E: info@residentieterneuzen.nl

Het complex

Het complex is gebouwd in 1993 en ligt aan de Scheldeboulevard in Terneuzen. Onlangs zijn de openbare ruimtes gerenoveerd. Zo ook de recreatieruimte die een totale metamorfose heeft ondergaan.  De 2 in het pand aanwezige liften zijn ook geheel gerestyled en gemoderniseerd (2024)

Het complex kent 123 appartementen van de types A, B en C. Deze zijn zowel in de koop- als de huursector. Het complex kent een aantal dienstruimtes maar geeft ook onderdak aan een wasserette, een winkeltje, een hobbyruimte en een grote fietsenstaling waar ook scootmobielen geparkeerd kunnen worden. Voorts is er een inpandige garage waar, indien er plaats is, een eigen plaats gehuurd kan worden. Op het complex is er ook een mogelijkheid voor betaald parkeren terwijl op 50 meter afstand een zeer ruime, gratis, parkeergelegenheid is.

De voordelen

Het complex

  • biedt de mogelijkheid tot wonen in een rustige en veilige omgeving.
  • zelfstandig wonen met de mogelijkheid tot veel sociaal contact.
  • heeft een prachtige ligging.
  • op korter afstand van de stad.
  • is goed bereikbaar ook met openbaar vervoer. Er is een bushalte in de directe nabijheid.
  • veel faciliteiten in de naaste omgeving.
  • biedt aan de voorzijde een adembenemend uitzicht op de Schelde met haar scheepvaartverkeer en aan de achterzijde zich op de stad en het prachtige Vlaamse achterland.
  • Brugge en Antwerpen op korte afstand.
Meer informatie over het complex? Neem contact met ons op

Sfeerimpressie

Wonen aan het water

Receptiebalie

Zithoek

Ontspanningsruimte

Wascentrale

Bibliotheek

Wilt u meer zien? Bekijk dan onze impressie pagina

Contact opnemen

Wilt u uitgebreid kennis maken met het complex en de appartementen, neem dan gerust contact op. U kunt  telefonisch een afspraak maken. Indien mogelijk, als er een appartement vrij is leiden wij u graag rond, informeren u verder en geven graag antwoord op uw vragen. Vul dan onderstaand formulier in. Ook sturen wij graag een brochure van Residentie Terneuzen naar u op.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]